Me, myself & i...........

 
Sebenarnye x tau nak start camne...actually aku bukanla lame sgt dlm berblogging ni. B4 this aku adelah silent reader yg sgt tegar...huhu...Aku sgtla suke bace blog org lain. Dh bykla blog yg aku TERJAH...cam dlm melodi tu....Abg rambut ketak yg suke terjah org tu kan....Tp ble dh hari2 asyik dok bace blog org lain jer....tingin plak nk ade blog sendri.....sumer ni gara-gara linda my opismate yg rajin bg sokongan padu kt aku utk wat blog sendri...Anyway...thanx linda 4 ur support....akak akan try spy blog akak ni x berkubur...hehe...so akak ltk gmbr kiter dua reward sbg supporter akak hehe...

4 d beginning.....let me introduce myself. My name....Siti Maizatul akmar Ismail (Cam kenalkan diri zaman sekolah2 plak)...Married wif my beloved hubby Norman Iskandar dan dah ade sorg kid yang sgt manja+hencem+notty sket, Farish Hakimi (2 thn 6 bln). We were married since 3 years ago. First time jmpe kt tmpt keje..Aku n hubby satu tmpt keje tp lain department. Aku kt PRO (Public Relations Office), hubby plak kt Bendahari...Mase jmpe tu dlm tahun 2004. Aku start keje 16 Ogos 2004. Kenal ngan hubby dlm bulan 12 2004.



*pic time couple dolu2

Nak tau x camne kitorg berkenalan....jeng2....Citer ni dr versi hubby aku la...die yg citer kt aku stlh aku berjaya memaksa dia ngan jayanyer....sebelum ni kitorg mmg dh saling pandang memandangla...bak kte org jeling2 manja gitew...satu mlm tu...ms tu aku tido rumah sorng member opis (zura namenye) coz esk arinye dh plan nk g wedding sorg member ops gak... tetiba hp aku bunyik...ble angkt xde saper ckp... 2...3 kali gak la dia wat miscalled. At last ble ringing lagi aku suh zura member aku ni pick up. Zura ni Pegawai Khidmat Pelanggan aka operator telefon....of course la dia cam sumer suara orgkan...ble dia dgr jer suara tu trus dia ckp...ni norman kan.....kantoi....terjwbla sudah saper yg miscalled td. 

So..dari miscalled tu bermulala kisah loving kami...hehe. Kitorg kenal dekat setahun gak la...pastu amik keputusan untuk bertunang pd awal tahun 2006 dan kawen 9.9.2006 (Our Sweet Day).x sampi sebulan pastu aku disahkan pregnant...kekiranyer bunting pelamin la nih....cepatkan...hehe...nak honeymoon pon x smpt...cume dpt pre honeymoon kt genting jer...tu pon aku dh tgh mabuk2 (tp x tau ms tuh dh pregnant). Anyway i'm happy wif my hubby n our kid. Hopefully it will last 4ever..Amin....



*My wedding day 9 Sept 2006



*Wif my family



*me hubby n farish

3 comments:

Lynda said...

chaiyo!chaiyo! kak mai..keep it up...
huhuhu..
everyday i'll make sure u'll update ur blog...

kikin_78 said...

so sweet....slamat berblogging yer mai

mayiskandar said...

tq linda n kak kikin....huhu