Dah 5 tahun rupenye...

8 September 2011

Happy 5th Anniversary To Us!!!

Pejam celik...gaduh sket-sket...Dah 5 tahun rupenye kami bersama melayari bahtera rumahtangga...Peh!...ayat cam dlm novel plak...Anak pon dah masuk dua...Dua2 boy plak tuh...aku sorg je yg girl kt rmh tuh...Maknenye 3 org boy yg aku kene jaga dalam satu mase...huhu...agak penat la gak...tp sgt hepi coz dikurniakan wonderful family...hopefully it will last forever...

Sempena anniversary kitorg yg ke-5 nie, kitorg xde plan nak wat ape pon since aku baru abih berpantang n bz menjaga bb kecik...Aku sendiri pon lupe nak wish kat husband aku...selalunye aku yg paling beria-ia plan nk celebrate anniversary...Al-maklumlah...baru pas beranak, bykla urat yang putus...tu yg makin lupe tuh...

Balik dari ofis petang tuh, tetibe husband aku bg bunge kat aku n wish hepi anniversary... surprise la jugak...mase dpt bunge tuh cam rase sebak n nak nanges...tak tau kenapa...mayb terharu kot coz husband aku ni jarang nk wat surprise n anniversary kali nie,  dia yg wish dulu kat aku...selalunye aku yg wish dulu kt dia...anyway tqvm for d lovely flower my dear husband...

5 kuntum bunge = 5 tahun ulang tahun perkahwinan   

Disebabkan aku x prepare ape2 present pon utk husband aku, so aku pon masakla baked macaroni atas permintaan husband aku...tu kire hadiah la ek...dah lame tak masak...adela dekat 9 bulan coz pregnant arituh...skill memasak pon dah hilang...tak tau sedap ke tak...belasah je la ek...











2 comments:

Miss Lynda said...

wah..kena tukar nama panggilan la mcm tu. bukan 'kite' lagi..kena bahasakan diri 'gegurl' la pulok...hehehehe

Mayiskandar said...

Tu la..igt pasni nk tuka jd gegirl la plak..manje sket:)