Celebrate Besday Kat McD...

Malam semalam g celebrate besday Farish kat McD...dekat kul 9.30 mlm baru kuar rumah...
g secret Recipe beli Choc Indulgence satu slice plus lilin 3 batang...nak beli sebiji kek mahal sgt plus sape nak mkn nnt...jadi la kan...janji ade kek n lilin....

Pusing2 satu Nilai jenuh pikir nak celebrate kt mane..dah kul 10 mlm la pulak...of cousre la
sume nak tutup kedai kan...at last kitorg decide g mkn kt McD...24 hours la katakan...
lagipon ade screen besar...leh tgk bola sekali...husband akula nih...gila tgk bola...


So...smpi McD cr tmpt kat atas kitorg pon memulakan operasi utk besday boy nih...mase husband aku nak pasang lilin, aku cuakgak...buatnye tetiba bunyi siren kebakaran pastu kuar
air kt syiling camner...

 

Mase kitorg tgh nyanyi hepi besday kat Farish...tu pon nyanyi pelan2 je...malu org dlm McD dgr:)...Tetiba student cina sebelah meja kitorg pon nyani same2 kat Farish...
diorg dah la ramai...kuat plak tuh..aku plak yg rase terharu time tuh...
cam nak nanges jek...huhu...Neway thanks la ek kat mereka2 itu yg aku pon x kenal coz same2 celebrate besday Farish...Nak bg kek...ciput sgt...x cukup...hehe


Besday boy potong kek ciput...


Besday Boy yg sgt gembira mkn nugget...



6 comments:

b.O.n.d.a said...

epi birthday Farish!!!!

May Allah bless yOu dear! =)

~ maa ~ said...

lawak tul la kak... siap ada yg tlg nyanyi, dia sian la tu tgk akak b2 je nyanyi... hahahahaha....

ann @ hatiberbunga said...

huhu..
pesal lak saya yg terasa cam nk nangis je bila student cina tu nyanyi utk farish, hah? huhu.. tetiba je teremosi. erk!

Mayiskandar said...

bOnda : tqvm:)

Maa: tu la diorg tgk kitorg nyanyi cam malu2 jer...tu yg tolong nyanyikan ekali..baru la meriah sket...hehe

Ann: Tu la...saya pon rase cam nak nanges jer time tu...terasa masih ader yg sayang gitew...huhu

::ku BUKAN aku:: said...

selamat ari jadi farish.bestnyer ade music latar skali...hehe...bckup singer..meriah..:-p

Mayiskandar said...

ku Bukan Aku : Tqvm...tu la...akak bayar tau utk backup singer tuh...mhal pulak tuh :)