Interesting Blog Award...


Dapat award lagi dari Zura

Tqvm...sila la bg lagi:)

Dan sprt bese of coursela kene memerah otak menjawab soklan2 dr pemberi award.
1) lurveeslivestorys.blogspot.com di mata kalian
Blog yg sangat interesting. She's so into bowling. Baru dpt baby boy yg name hampir same ngan name anak aku.

2) Name blog anda dan kenape anda letak name itu
mAy's Life - Coz It's all about me n my life...

3) Name URL blog anda dan dari mane datangnya idea tu
http://mayakmar.blogspot.com/ - Idea tuh dtg dari kepala otak aku yg sgt brilliant…hehe
4) Apekah kaedah dalam penulisan blog anda

Kaedah adalah sesuka hati – ikut suke, ikut mood…etc


5) Apa perasaan anda bila tengok blog org chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kdang blog sendiri menarik tapi merendah diri )
Perasaan adalah bese2 aje. Cume kengkadang jeles sket la tgk blog yg cantik2.

6) Bilakah blog anda diwujudkan
31 Disember 2009 – Kiranya aku nih budak baru belajar la

7) Siapakah org pertama yg tahu dan menjadi follower blog anda

Lynda – Dia la yg rajin bagi support suh aku wat blog
 

8) Sila tag 5 org lain untk menerima anugerah dan pas kan syarat syarat ini

Jap ek...nak pikir dulu...will update later k...


2 comments:

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

hehe, thanx sis.. .
nama BBy Fariz pun adolah Idea en.somi kak mai.. hahaha .. ejaan je lain :)

Mayiskandar said...

hehe...la yeke...norman tak plak bgtau akak....ok la tuh...fariz junior