Budak Kecik Yang Tak Sabar Nak Raye...

Jumaat lepas kitorg g cari baju raye.Walaupon dah nak dekat raye still xde baju raye lagi. Tu pon jenuh husband aku ajak pegi beli. Tak tau la apsal, tahun nih rase cam xde mood jer nak raye. Last2 pegi la gak nak menyedapkan hati husband aku. Tue pun cari Nilai Square jer. Malas nak cari jauh2. 

Hajat di hati nak tema kaler silver tahun nih. Tu pon kalau jmpe. Masuk kedai pertama, belek2 la baju, tp xde yg berkenan. Cari punye cari jumpe la gak baju. Tu pon husband aku yang jmpe. tp bukan kaler silver. Ala-ala silver+ kelabu gitew. Bolehlakan. Janji kene tema. 

Pastu cari baju Farish plak. Dapatla gaks kaler kelabu pakej ngan songkok sekali. Cume baju husband aku jer x beli lagi. Farish punyela eksaited dpt baju baru. Sampai tak mau tanggal baju. Terpaksela ikutkan jugak. Kalu tak dia mengamuk tak mau balik. Nampak sgt tak sabar nak raye...

Tengok budak kecik sorang nie...tak mau tanggal aju melayu raye...
Pakej songkok raye sekali dalam plastik merah...
ape lagi tak cukup nih...baju songkok sume dah dapat...

6 comments:

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

hehe. apiz pun tak beli lagi.. hehe, baru nak pi beli balik ni .. tu pun kalo jumpe.. :D :D

Maa said...

kelakar la farish ni... blh lak cam tu ye. try xnk tanggal. lyn kan aje ye kak... hehehehe

Min Hamzah said...

budak2 mmg cam gitu..x'cited lebih dr kita w'pun sbenarnya maknye yg t'over x-cited...teman silver?...cam tema aku taun ni...nati leh bgambar skali..cam 1 family gitu...hidup silver.....hihihi..selamat hari raya mai...mohon ampun dan maaf andai ada salah dan silapku selama ni...

Mayiskandar said...

Azura : beli jgn tak beli...mane tau beli time nak dekat2 raye nih bleh dpt murah..hehe

Mayiskandar said...

maa : tu la...Akak masuk fitting room, dia pon nak masuk gaks...pastu taknak tanggal baju...pakai je la smpi balik rumah...huhu

Mayiskandar said...

Min Hamzah : Laa..same la kite ek...leh la kiter together-gether amik gambar...mane tau jd satu family plk nnt...hik...hik... Selamat hari raye gaks kat ko...aku pon mintak maaf bebyk kalu ade silap dan salah..hehe...jmptla dtg rumah nnt...insya allh klu ade rezeki lebih leh wat open house:)