Thai Steamboat Pulak...

Semalam aku berbuke pose ngan opismate. Manjang jer buke pose kat luar. Ntah bile tah nak masak kat rumah. Cian kt husband aku... Ala...sekali-sekala je makan kat luar. Pasni kite masak la kat rumah ek bang..hehe

Kitorg telah sebulat suara memilih Thai Steamboat Nilai utk berbuke pose. Buffet dia ok la . Takdela mahal sgt. Bolehla nak mkn klu time gaji:). Utk org besar RM 22+ per adult.& RM12+ perchild (harga ikut ketinggian). Camner nak kira ikut ketinggian tuh?...kat sane siap ada tempat ukur ketinggian lagi utk bebudak. Klu tinggi lebih dari 12 cm kot kene bayar. Aku pon tak sure.

Seafood dia mmg byk. Makanlah smpi pecah perut. Pastuh cam besela ada nasi goreng, mee, kueh teow, sate ice cream ect. tp aku mkn stilll x kenyang gaks. Name pon org melayu, of coursela nak kene mkn nasik gaks baru kenyang.

For those yg rase nak buke pose kat sini bolehla pegi. But not highly recommended. Untuk gathering ok la kot. Tp make sure kene book dulu coz org ramai.

Baek punye....



Staf Corporate Com...  

Girls...girl lagi ker...huhu

Sibuk jer Shah...

Model Thai Steamboat Nilai...

We are Reddish...

5 comments:

♥ dak pink said...

xbez ke kak?

ain g yg kat cheras tuari. qthai steamboat. bez!

Miss Lynda said...

heheh..kak mai len kali leh kumpulkan lagi satf corporate com wat makan2 lagi...best tang makan ramai2 tu je...

Mayiskandar said...

dak pink : Ok la...x dela x best sgt...cumenye akak kureng sket eafood nih..lg pon x kenyang coz x dpt mkn nasi betul2..hehe. yg bestnye coz dpt kumpul reramai jer

Lynda : nnt pas ni akak kumpulkan kt rmh akak pulak bleh...korng together-gether la smpi puas...hehe

ann @ hatiberbunga said...

bukan x best.. best apa, utk org yg suka seafood macam gue. hihi..

aritu dah pegi. feel la makan... tp yg x feel nya, anak dara ku itew cracky spjg masa kami berbuka. terpaksa la makan ikut turn.

nway, rasa cam pegi lg je.. tp next time nk pegi berdua je plak. nak menghayati makanan. ahaks!

Mayiskandar said...

ann : sangat setuju...best bangat bg seafood lover.. Klu cam sy nie bg nasik jer baru ckp best..hehe

Tu la...len kali kene g berdua coz bahaya la untuk bebudak. Anak saya pon dok berlari sane sini. Risau takut terlangggar tong gas or kuah steamboat yg panas tuh. Nnt tak pasal2 ada kes saman menyaman plak:)