Our 4th Anniversary = 080910

Semalam adalah anniversary kami yg ke-4. Pejam celik dah empat tahun dah aku kawen. Hasil 4 tahun berkahwen kami berjaya mengeluarkan satu produk yg sgt kami kagumi iaitu FARISH HAKIMI yg telah menjangkau usia 3 thn lebih. Actually aku suke lagi tarikh hari ni -  9 hb 9 =  tarikh kenduri kawen kat rumah aku dulu. Aku nikah 8 hb 9. Tp bile difikir2 balik, baik amik 8 hb 9 = kami disatukan...hehe

Disebabkan tahun2 lps kami tak dpt nak celebrate anniversary, husband aku bersama dgn aku tlh sebulat suara dan mengambil kata sepakat utk celebrate tahun nih. Disebabkan anniversary jatuh pd bulan pose makenye kami pon decided utk buke pose sesame.

Memule tuh jenuh gak pk nak celebrate kt maner. At last husband aku suggest makan kat chili's KLCC. Boleh je la. Gerak kul 6.30 ptg dari Nilai, drop Farish kat rumah mak aku. Pastu terus g. On d way nak g KLCC dah azan so kitorg berbuke dlm kete. Seb baik aku masak nasi goreng sket kt rumah tadi. Boleh la alas perut. Alas perut kebendenye, abih satu tupperware kami kerjekan..hehe. 

Smpi KLCC dlm kul 7.30 mlm. Cari surau dulu. Pastu round2 cari hadiah raye utk family aku plus mertua. Dlm kul 9 lebih kitorg terus g chili's. Ramai org kat situ. Nak makan pon kene tunggu turn. Tanye kat waiter tuh ada tmpt lg ker. Dia kate kene tunggu dlm half n hour pastu terus key in name kitorg. Elok jer pas key in name tetibe dtg waitress kate kat tmpt non smoking area ade kosong. So kitorg terus dpt tmpt. Takyah tunggu lelame. Advantage pd non smoker lah. Sape yg nak smoking area yg kene tunggu lame coz ramai.

Book Menu - agak blur gaks la nak pilih menu. pestime mkn kat cni...rege pon boleh tahan.
sekali sekala boleh la...hari2 tak mampu akak...hehe
.
At last kitorg order bende alah nih - Big Mouth Burger. Mmg ko kene bukak mulut ko bsr koz portion dia besar giler. Aku n husband mampu makan half part je dari burger tuh...selebihnye tak mampu.

Pastu kitorgn order appetizer - Classic Nachos. ok la rasenye. Boleh layan.
Bende alah nie pon aku mampu makan 2 slice. Husband aku mkn 4 slice. 
Selebihnye kitorg tapau.

Jemput makan...hehe

Sempena our 4th anniversary nih.Aku tlh wat surprise kat husband aku. 
Pas kekenyangan aku telah bg hadiah n kad kat husband aku. 
Confirm husband aku tak sangka aku nak bg hadiah kat dia.
Aku ckp hadiah aku tuh tak mahal maner pon tp sbg tanda ingatan. 
Hadiah untuk aku? Elek...aku dah agak dah mesti takde. Husband aku kate dia tak tau nak bg aper kat aku coz dia kate takut klu dia beli aku tak berkenan. Alasan...hehe...takpe...belanje dinner nih pon dah cukup. 
Pastu dia suh aku pilih ape yg aku nak. Rase cam nak kasut raye...boleh tak?

Thanks ek bang coz belanje makan. Pastu jgn plak buat2 lupe kate suh pilih ape
barang yang kite nak.
Anyway, being in love with u is the best thing that's happened to me.
Love u alwiz...peh jiwang giler...tak boleh blah ayat...sila jgn muntah...hehe

P/S : SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA KEPADA SEMUA...

4 comments:

♥ azura wif lurvee ♥♥ said...

Congrats kak Mai..
:)
sekejap jek masa berlalu..
saya plak da 8 tahun.. :D
urm.. orang laki memang camtu.. cukup da kalo dia ingat DATE like Bday , Anniversary, Bday Anak. Tak beli hadiah pun takpe.. :)
hehe

Mayiskandar said...

Zura : Tenkiu...tu la kejap je mase berlalu...Zura lagi lamekan..tu la...org laki ni kurang sensitif bab2 tuh...tak kisah la kan as long as dia igt tarikh2 penting tu kira ok la...

Min Hamzah said...

hepi anny....moga2 kalian berbahagia hingga ke anak cucu....n sentiasa diberkati Allah hendaknya....amin

Mayiskandar said...

Min : tqvm min...same la gak ngan ko ek