Selamat Pengantin Baru Zul & Wife...

Semalam g wedding member satu tmpt keje...wajib pegi wedding nih coz tuan punyer badan dah byk kali remind kat aku suh g kenduri dia...so disebabkan org dah jemput pegi kenduri, hukumnye wajib pegi kalu xde aral melintang...betulkan...betulkan...
Nie la pengantinnye...Selamat Pengantin Baru ek Zul & wife...

Betapa bahagianye Zul disamping isteri tersayang...
29 tahun tunggu saat bahagia nih...hehe

Muke Farish yg boring coz rase tertipu.

Mase tgh bersiap kat rumah Farish tanye..."Ibu Paish nak pegi mane nih pakai baju cantik"...
Adela...aku jawab.."ibu ngan ayah nak bw Paish g jalan"...
"Paish nak beli baju Ben 10"..."iyala...nnt ibu beli ek"...
Paish pon dah berkobar2 nak g jalan dengan harapan dapat beli baju Ben 10.
Tapi rupe2nye ibu ngan ayah nak bw g kenduri kawen...hehe
Sampai je dewan tmpt Zul Kawen Paish dah buat muke boring...cian Paish...
sebaik jmpe kawan...xdela dia boring sgt...

Farish ngan anak2 En. Hanan...

Kak Shikin & Iwan Fendy...

Aku & Husband...

Azrulaine & Ckin....Feeling perantin baru ke...hehe


10 comments:

~emma~ said...

cute je zul & pasangan...:)

Mayiskandar said...

tu la...pasangan comel:)

babyblue said...

huhu.. mestilah kena pegi. diakan peminat tegar mai zaman batu dulu! *ingat kisah masa kita together2 di zaman batu di PRO dulu*

Mayiskandar said...

babyblue : haha...tu la pasal...wajib pergi tuh...kelakar giler ingat time zaman batu kt pro dulu...rindu sgt time tuh...

babyblue said...

hahaha.. masa tu kita hepi kan mai walau ada bape kerat je kita masa tu. hepi walau kije tensen giler. huhuhu.. mmg rindu!

::ku BUKAN aku:: said...

tahniah zul :-)...
nice colour bro..

Mayiskandar said...

babyblue : tu la...lagi sikit lagi best...sgt rapat...tp skrg dh lain...huhu...

Mayiskandar said...

ku Bukan aku : so, ble plak turn faruk nih...

♥ dak pink said...

=) tahniah encik zul. xdapat gie, tp ai da anto wakil =p

Mayiskandar said...

Dak pink : Pas nih turn ain lak...mesti pegi gaks nih:)