Shooting @ USIM..

Semalam ader shooting kt USIM…bukan aku yg shooting…tp bangunan USIM yg di shooting. Actuallynyer yg dtg nk shoot ni dari Kerajaan Negeri Sembilan utk video korporat diorang. So USIM pon termasuk skalila untuk pembikinan video korporat tuh.

Supposedly bos aku En. Hariri yang entertain depa ni. At last dia suh aku g coz dia kene g JAKIM, Putrajaya. Aku pon terpaksala terima walaupon x berapa nak rela sgt. Aku malas nk g ikot org shooting nih bukan aper, penat…coz kene tunjuk tmpt n tunggu diorg shooting. Aku pon ajak la Linda ikot skali…Linda pon ape lagi…bagai mengantuk di sorong bantal...melompat la minah tuh.....hehe


*Kat Pavillion tgh tggu diorang shooting

Actually, aku dh ader experience ngan bende2 camni…dulu masa ngan ex bos aku, kitorg bw la group karangkraf shooting kt sekitar USIM…Korang bayangkan…dah la time bulan pose…permintaan diorang tu plak berbagai2..harusla aku n ex bos aku tuh bagai nak gila…tp sebagai warga PRO yg berjaya kami tunaikan la gak hasrat diorg tuh..Nnt org kate tak berdedikasi plak kan…huhu…masa shooting tuh ari jumaat.. abis jer shooting aku ngan ex bos trus balik opis, masuk surau n melepek x igt dunia. Linda puas cari satu opis maner kitorg pegi. Dia igtkan kitorg x balik shooting lagi…At last dia jumpe kitorg kt surau tgh syok layan tido…punyerla penat giler…tido pon x sedar aper…rase cam nak buka pose pon ader….nasib baik gambar kitorag ader masuk skali…x sia2 teman diorang shooting…thanx karangkraf.


2nd experince ngan Linda..mase tuh ngan org RTM kalau x silap…x pasal2 kitorg kene belakon sekali…dh mcm pelakon profesional dh rasenye…siap kene take one…two..three lagi…jenuh aku n Linda belakon….baru tau betapa susahnye jd pelakon ni…..kui…kui…. (xde ati pon nk jd pelakon).


Okla…berbalik kepada story yg asal…org yg datang nak shooting tuh 2 org jer….x la ensem sgt…blh cr makan la org kater..aku n Linda escort la dorg shoot kt sekiat USIm nih…Lepas shooting…diorg nak shoot student tgh bljr kat lecture hall plak. Kebetulan time tuh dh dekat kul 1…time rehat..Kitorg ckp klu nk shoot student dlm kul 2 la coz student tgh rehat skrg nih…so kitrg janji ngan diorg kul 2 jmpe kt FKP. Balik jer opis aku ngan Linda trus bobom…aku smpt la mkn dulu..Linda trus melepek...siap berdengkur lagi...hehe...aku pas mkn trus gak melepek cam org kene tembak.


Tepat kul 2 tepon aku bunyik…1 message received…msgnyer berbunyi begini…”Kitorang @ parking FKP”. Aku n Linda trus melompat bangun….pinjam bedak Linda sket utk memaintainkan kejelitaan..pastu trus g jmpe mamat 2 org tuh...sampai FKP cari2 punyer cari dewan kuliah sume kosong. At last jmpe student yang gaya2 ala nak pegi kelas tnye dirg ader kelas kt mane…diaorg kater ader kelas kt DKP…kitorg pon trus g DKP. Abis shooting trus balik opis. Sempat pau mamat 2 org tuh air tin….hehe…Abis la episode shooting pada arini…Sempat snap gmbr...layanz je la ek....

 

 
* Lynda tgh usha mamat yg tgh shooting

 
* Ni la 2 org mamat tuh...








2 comments:

Lynda said...

len kali kalu ade shooting leh escort lagi tapi dgn syarat la...
krew nye harusla hensem lagi tampan...
baru semangat...

mayiskandar said...

btul2..akak stuju sesgt...baru ader feel...huhu