Finally...Farish Dah Boleh Mandi Kat Swimming Pool...

Farish adalah sangat fobia ngan swimming pool/sungai/air yg banyak...pujuk la camne pon tetap x mau turun mandi...Tapi dia adalah raja di bilik air...Farish hanya berani berenang kt dalam besen kecik dia jek...aku n husband puas pikir camne nak bagi dia berani...coz kalu g mandi kt sungai ke swimming pool ke...sure aku x de chance nak mandi...kene jaga Farish la..apa lagi...huhu

So, untuk mengatasi rase fobia Farish yang melampau tuh, husband aku pon beli swimming pool kecik...memula mmg tak mau masuk langsung dlm pool tuh...pastu dia pegi dekat...main la air ala2 kadar...15 minit seterusnya terus nak buka baju mandi...teruja plus best kot main air nih...dah best mandi x mau kuar plak...jenuh nak pujuk plak... Hah...baru Farish tau betapa bestnye mandi kt swiming pool nih...pasni aku pon bleh la join mandi skali...hehe

Memula...x mau buka baju...main air pon ala2 kadar je...

Dah start nak buka baju...

FINALLY...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Main air x hengat dunia...

2 comments:

♥ dak pink said...

oppsss, tertengok farish 18sx lak. =p

mayiskandar said...

hehe...ain sila tutu mate ek...