Kenduri Kawen & Jusco Balakong...

Semalam kitorg pegi kenduri kawen member satu tempat keje a.k.a ex-housemate husband aku...Kimi & Dayah...dua2 org nih keje satu opis ngan kitorg gaks...dah jadi trend kot kat opis aku ni cari pasangan satu tmpt keje...senang kot...x yah pening2 nak pegi keje...lagi pon majoriti kt opis aku nih sume muda belia...so nak cari pasangan pon x yah cari kat luar...kat dalam pon ramai yg single mingle n still searching...sibuk cakap org, aku nih pon sbnrnye tergolong dlm golongan kawen sesame rakan opis gak....tak gitu abg norman?....hehe


 Kimi & Dayah...Congratulations to both of u...

Member se'Taska' Farish...Adini & Tihani...riuh giler...

Cube tgk ape yg Farish letak kt kepala member dia...kepala spiderman...

Pas g kenduri singgah jap kat Jusco Balakong...saje je nak jenjalan plus nak beli baju Farish...tp x bnyk choices...aku prefer g Sogo lagi klu nk beli baju Farish coz kt sane byk pilihan...last2 aku yg terbeli baju...kat ladies department sale smpi 70%...aku rambang mate x hengat dunia...imagine...actual price RM 49 turun smpi RM14...sape x rambang mata...Yg bestnye aku siap pegang 5 helai baju lagi...husband aku siap sound...takkan nak beli smpi 5 lai...dia suh aku g fitting dulu...pegi fitting, 3 lai je yg sesuwei ngan aku...sure husband aku lega...selamat duit dia...Anyway tqvm ek Abg...sekali sekala je kite nak beli baju...jgn la berkira sgt ek...tu pon beli yg sale tau...huhu...






2 comments:

♥ dak pink said...

merahnye dayah kaween

mayiskandar said...

nak tunggu ain punyer turn plak nih...akak akan bersedia pakai bj pink...ikot tema...hehe